This moveable discovery centre for Combe Valley Countryside Park responds to Groundwork’s sustainable ethos. Comprising three recycled 40ft-shipping containers, this multifunctional space houses a small café and office, storeroom and public toilets. There is also space for displays, meetings and community activities. The project includes car park resurfacing, creation of an outdoor seating area, tree, shrub and wildflower meadow planting.

This project is a first step in a long-term strategy to transform the park into a landscape which supports a greater variety of recreational uses – attracting more people with improved biodiversity and accessibility.

The visitor centre will remain in its current location for an initial site activation period of 2 years before a planned move further into the park where it will become a hub for site conservation and recreational activities.

Share this project:

Coombe Valley
Coombe Valley
Coombe Valley
Coombe Valley
Coombe Valley
The provision of a new visitor hub at Combe Valley Countryside Park is a really exciting project for the Countryside Park. We are using recycled shipping containers to be as sustainable as possible for our building.

Councillor Dawn Poole, Hastings Borough Council